Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca øger buddet på Willian

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 13. juli 2018


Medie: Barca øger buddet på Willian

Chelsea-spillerne er yderst populære på kontorerne i FC Barcelona i disse dage. Willian, som var den første Chelsea-spiller til at blive sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, har endnu ikke besluttet sig for hvor fremtiden befinder sig.

Ifølge Sky Sports havde FC Barcelona for nyligt budt et sted mellem 50-55 millioner euro for Willian, men det blev skudt ned, da Chelsea mener, at brasilianeren er mere værd. Selvsamme medie har nu støvet nye historier op fra Stamford Bridge, hvor der nu ligger et forhøjet bud på 60 millioner euro - afsenderen er FC Barcelona.

Manchester United kan dog byde FC Barcelona op til dans, da de også meldes interesseret i Willian. Helt specifikt er det José Mourinho, som gerne ser brasilianeren på Old Trafford, men det er endnu for tidligt at vide om englændernes interesse er reel.29-årige Willian, som fylder 30 om mindre end en måned, har spillet 236 kampe for Chelsea siden han i 2013 tog skiftet fra Anzhi Makhachkala. Han skiftede til Anzhi den 31. januar 2013, men bare syv måneder senere rykkede han videre til Chelsea, hvor han har været med til at vinde to Premier League-titler. I løbet af sin Chelsea-tid har han scoret 44 mål.
Læs også
- Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian
- Willian: Trænerskifte forhindrede Barca-skifte
- Willians agenter er landet i Barcelona
- Chelsea afviser Barcelonas tredje Willian-bud
- Sky: Barca byder for tredje gang på Willian


Ugens mest læste

Seneste nyheder