Annonce


Annonce

Annonce

VM-finale: Odds 10 på Frankrig - odds 30 på Kroatien

VM 2018 (Rusland) - 13. juli 2018




VM-finalen nærmer sig med hastige skridt og meget snart bliver alle øjne rettet mod Rusland og Luzjniki Stadion, hvor finalen afvikles mellem Frankrig og Kroatien. Er du i spillehumør til det store brag, så er der rigtig, rigtig god grund til at kigge med her.

BarcelonaFC.dk's partner gennem mange år - og klubbens officielle sponsor - Betfair, har nemlig netop igangsat en voldsom kampagne til VM-finalen. Her kan du score odds 10,00 på at Frankrig vinder finalen eller odds 30,00 på at Kroatien vinder finalen. Det er enten eller - og der kan ikke bettes på begge dele.

Få odds 10,00 på Frankrig eller odds 30,00 på Kroatien ved at klikke her

Er du lidt i tvivl om hvem der løber med trofæet søndag aften? Så kan du prøve lykken et andet sted. I morgen skal bronzevinderne af VM nemlig findes mellem Belgien og England. Her kan du få odds 15,00 på at Belgien vinder kampen eller odds 18,00 på at England vinder bronzemedaljerne.

Få odds 15,00 på Belgien eller odds 18,00 på England ved at klikke her

Sidst, men ikke mindst, så kan det være, at Superligaen er det rette valg for dig. På mandag får Randers FC besøg af Brøndby IF og her kan du få odds 9,00 på at Brøndby IF henter sejren. Klik her for at læse mere og spille med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


VM-finale: Odds 10 på Frankrig - odds 30 på Kroatien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder