Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Lenglet: En drøm går i opfyldelse

Nyheder - 13. juli 2018




Clement Lenglet blev i går bekræftet som ny spiller i FC Barcelona og i dag blev han officielt præsenteret. Efter præsentationen mødte han pressen og satte nogle ord på skiftet fra Sevilla til FC Barcelona.

- Det er en drøm for mig. Jeg knytter mig til et hold fyldt med stjerner og jeg er så glad for at være her. Det har været en drøm siden jeg var lille. Og nu går den i opfyldelse.

- Jeg er så stolt over at skulle bære denne trøje. Det er en ære for hvilken som helst spiller. Jeg vil vinde titler og jeg vil give alt, hvad jeg har og arbejde hårdt for at gøre folk glade. Jeg ønsker samtidig at vokse som spiller. Jeg vil nyde Camp Nou og mærke atmosfæren.

Præsident Bartomeu satte et par ord på Lenglet:

- Lenglet er en spiller, som vi har fuldt i lang tid. Det var vigtigt for os, at han allerede kender til ligaen. Udover hans åbenlyse kvalitet; så er det vigtigt, at ligaerfaring er vigtig. Med spillere som Lenglet kommer Barcelona til at kæmpe om alle titler.

- Både for ham og familien vil Barcelona altid være et vigtigt sted og jeg er sikker på, at han nok skal føle sig hjemme, kom det fra præsidenten.

Ligesom Arthur, så gik Lenglet også ubesværet igennem lægetjekket og kan nu se frem til at påbegynde træningen i sin nye klub. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lenglet: En drøm går i opfyldelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder