Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet: En drøm går i opfyldelse

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 13. juli 2018


Lenglet: En drøm går i opfyldelse

Clement Lenglet blev i går bekræftet som ny spiller i FC Barcelona og i dag blev han officielt præsenteret. Efter præsentationen mødte han pressen og satte nogle ord på skiftet fra Sevilla til FC Barcelona.

- Det er en drøm for mig. Jeg knytter mig til et hold fyldt med stjerner og jeg er så glad for at være her. Det har været en drøm siden jeg var lille. Og nu går den i opfyldelse.

- Jeg er så stolt over at skulle bære denne trøje. Det er en ære for hvilken som helst spiller. Jeg vil vinde titler og jeg vil give alt, hvad jeg har og arbejde hårdt for at gøre folk glade. Jeg ønsker samtidig at vokse som spiller. Jeg vil nyde Camp Nou og mærke atmosfæren.

Præsident Bartomeu satte et par ord på Lenglet:

- Lenglet er en spiller, som vi har fuldt i lang tid. Det var vigtigt for os, at han allerede kender til ligaen. Udover hans åbenlyse kvalitet; så er det vigtigt, at ligaerfaring er vigtig. Med spillere som Lenglet kommer Barcelona til at kæmpe om alle titler.

- Både for ham og familien vil Barcelona altid være et vigtigt sted og jeg er sikker på, at han nok skal føle sig hjemme, kom det fra præsidenten.

Ligesom Arthur, så gik Lenglet også ubesværet igennem lægetjekket og kan nu se frem til at påbegynde træningen i sin nye klub.
Læs også
- Piqué og Lenglet har fundet godt sammen
- Rakitic og Lenglet i diskussion mod PSV
- Stem: Lenglet eller Umtiti mod Atletico Madrid?
- Lenglet: Derfor afviste jeg Juventus
- Lenglet har løst Barcelonas dyre problem


Ugens mest læste

Seneste nyheder