Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Sociedad kigger på José Arnaiz

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 18. juli 2018


Real Sociedad kigger på José Arnaiz

I sidste sæson fik FC Barcelonas B-spiller José Arnaiz et lille gennembrud, da han i pokalkampene for førsteholdet tordnede igennem og hurtigt viste sine tydelige kvaliteter frem. Siden da har man hørt ganske lidt til angriberen, som nu er et mål for andre klubber.

Getafe, Valladolid og Girona har alle vist interesse for Arnaiz, men det er kun baskerne fra Real Sociedad, som har kontaktet FC Barcelona. De har påpeget, at de ønsker at Arnaiz rykker til Baskerlandet for at styrke deres angreb - men kun hvis FC Barcelona slår noget af prisen.

Arnaiz er sat til at koste 12 millioner euro hvilket Real Sociedad ikke er klar til at bruge. De har derfor henvist til den skade, som Arnaiz fik i slutningen af sidste sæson og samtidig åbnet interesse for Standard Lièges Edmilson Junior - udelukkende for at presse FC Barcelona til et salg.

Hvis Arnaiz fortsætter sine gode takter kan han være blandt de spillere, som får en fremtid på førsteholdet, men det ser dog ud til at blive rigtig svært, da FC Barcelona over længere tid har valgt at købe spillere fremfor at forfremme dem.
Læs også
- Officielt: José Arnaiz skifter til Leganés
- Medie: José Arnaiz skifter til Leganés
- Unge José Arnaiz er skadet på ubestemt tid
- José Arnaiz: Jeg fortsætter med det hårde arbejde
- Arsenal er klar til at udløse Arnaiz' frikøbsklausul


Ugens mest læste

Seneste nyheder