Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jair Mina: Yerry Mina vil blive i Europa

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 18. juli 2018


Jair Mina: Yerry Mina vil blive i Europa

Yerry Mina er i øjeblikket på sommerferie, men kan forvente en rolle på Ernesto Valverdes hold i næste sæson. Med tilføjelsen af Clement Lenglet må én forsvarsspiller ud af klubben, og her peger pilen mere på Thomas Vermaelen end Yerry Mina.

Senest forlød det i Mundo Deportivo, at FC Barcelonas kommende modstander i Gamper-kampen, Boca Juniors, havde udvist interesse for Yerry Mina, men den interesse har intet i sig, fortæller Yerry Minas onkel, Jair Mina.

- Vi er godt klar over, hvor stor en klub Boca Juniors er, men spilleren ønsker at blive i Europa og det er planen. Jeg kender intet til et tilbud, fortæller Jair Mina ifølge Gol Caracol.

Mina selv gjorde det klart før VM, at han når hans sommerferie er slut, så tager han tilbage til Barcelona. Men efter VM åbnede han op for en lejeaftale så længe han får spilletid og netop spilletiden kan være afgørende for om han bliver sendt videre eller ej. Thomas Vermaelen er 32 år og har efterhånden levet sig ind i rollen som backup for de andre uden fast spilletid, men Mina er blot 23 år og kræver godt med spilletid.

Intet forventes afgjort før Mina vender hjem fra sommerferie og får en snak med trænerteamet.
Læs også
- Officielt: Yerry Mina skifter til Everton
- Vidal-køb bekræfter Yerry Mina-afsked
- Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal
- Video: Yerry Mina ringede til kræftramt pige
- Manchester United gør Yerry Mina til førsteprioritet


Ugens mest læste

Seneste nyheder