Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur: Neymar anbefalede mig Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 18. juli 2018


Arthur: Neymar anbefalede mig Barcelona

Brasilianske Arthur er ny spiller i FC Barcelona og er allerede godt i gang med træningen og forberedelserne til den kommende sæson. Efter skiftet blev bekræftet mødte han Sport til et interview og kom blandt andet ind på hvordan Neymar anbefalede ham at skifte til FC Barcelona.

Er træningen i Barcelona anderledes fra træningen i Gremio?
- Træningen her er meget hurtigere. Bolden kører meget hurtigere rundt på banen og alt er bare mere flydende.

Har du talt med Valverde?
- Jeg har talt med trænerne og han gav mig masser af tillid hvilket er vigtigt for mig. Han talte med mig om taktikken og hvordan tingene fungerer her i klubben.

Fik du info om hvor du skal spille på banen?
- Jeg kan spille som defensiv midtbanespiller eller længere fremme. Jeg kan dække alle positioner på midtbanen; det har ikke den store betydning om jeg spiller mere defensivt eller offensivt. Jeg har talt med Valverde og en mulighed er at spille med to tilbageholdende midtbanespiller sammen med Busquets.Du talte med Coutinho senest du var med landsholdet i oktober. Snakkede I om muligheden for at spille sammen i Barcelona?
- Ja. Vi talte også sammen på dagen, hvor jeg blev præsenteret. Han sendte mig en rar besked og forklarede, at han vil hjælpe mig med at falde til. Han er en god ven og en stor spiller.

Er det en drøm at spille sammen med Messi?
- Det er et privilegium at spille sammen med ham. I Barcelona er der så mange gode spillere og jeg er heldig at spille sammen med Messi. Neymar fortalte mig, at Barcelona er en fantastisk klub og at folket altid byder dig velkommen.

Gav Neymar dig nogle råd?
- Ja. Da jeg skulle tage beslutningen om jeg skulle skifte eller ej, sendte han en besked og forklarede mig en masse positive ting om Barcelona. Han fortalte mig hvor stor en klub det er og hvor dejlig byen er. En masse gode ting.

Iniesta er taget afsted. Ser du dig selv i nummer 8?
- Jeg er ikke interesseret i hvilket nummer jeg spiller i. Jeg er interesseret i at repræsentere Barcelona. At bære nummer 8 eller et andet nummer er ikke interessant for mig. Jeg vil bare bære logoet.
Læs også
- Arthur fortryder at han tog til Neymars fest
- Arthur og Cillessen træner på græs igen
- Savnet til Arthur synes stort
- Tidligere Barca-spiller skuffet over Arthur
- Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger


Ugens mest læste

Seneste nyheder