Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stilhed: Hvad arbejder Abidal på?

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 19. juli 2018


Stilhed: Hvad arbejder Abidal på?

Denne uge var udset til at blive fyldt op med spillersalg i FC Barcelona, men endnu er der ikke kommet meldinger fra Catalonien. Tilhængerne venter fortsat på nyheder omkring stjernekøbet denne sommer og spekulationerne går nu på, hvad sportsdirektør Eric Abidal arbejder på bag kulissen.

Medierne har ikke kunne komme ind til FC Barcelona for at få info omkring transferplanen og selvom Adrien Rabiot og Frenkie de Jong sættes i forbindelse med FC Barcelona, så er det ikke disse to spillere, som anses for at være det store køb denne sommer. Willian fylder 30 år om under en måned og Chelsea kræver 80 millioner euro hvorfor det må formodes, at Barcelona er gået ud af handlen i jagten på en anden spiller.Men der kommer ikke meget nyt fra FC Barcelona. Mundo Deportivo har seneste nyt om Rabiot mens André Gomes er på vej til Arsenal. Det er ikke de helt store transfers, som der tales om i øjeblikket og samtidig skal man huske på, at det engelske transfervindue lukker den 9. august, så klubben har ikke længe endnu hvis der skal hentes en spiller fra Premier League samtidig med at man sender en spiller den anden vej.

Ifølge Sport er Eric Abidal hovedmanden bag FC Barcelonas kommende store transfer. Rygterne florerer, men i al hemmelighed arbejder Abidal på at bringe en stjernespiller ind til offensiven og selvom Eden Hazard senest var på vej til Real Madrid, så er Onda Cero i tvivl; mediet påpeger, at FC Barcelona er i gang med en større handel omkring Eden Hazard, der også inkluderer Ousmane Dembélé.

I Spanien, Frankrig og Tyskland lukker transfervinduet først den 31. august, så på den front er der tid nok endnu. Selvom det engelske transfervindue lukker den 9. august, så må de engelske klubber gerne sælges spillere, men ikke købe spillere. Det kan blive et problem for FC Barcelona, hvis de vil inkludere spillere i en handel med en engelsk klub.
Læs også
- Abidal: Valverde ville have Murillo
- Abidal presser på for Tanguy Ndombélé
- Abidal mødtes med De Ligt og ringede til De Jong
- Abidal fik ikke lov til at se Frenkie de Jong
- Abidal skal se Frenkie de Jong an i aften


Ugens mest læste

Seneste nyheder