Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho anbefaler Willian at skifte til Barca

Transfermarked - 20. juli 2018Coutinho anbefaler Willian at skifte til Barca

Brasilianske Willian har længe været på FC Barcelonas radar, men i en periode stod det utroligt stille, da prisen på den brasilianske offensive spiller blev sendt ud i det offentlige. Angiveligt havde FC Barcelona budt både 50 og 60 millioner euro - begge bud blev skudt ned.

Chelsea kræver 80 millioner euro for Willian og spørgsmålet er om FC Barcelona er klar til at smide så mange penge efter en spiller, som fylder 30 år om under en måned. Ikke desto mindre hjalp Philippe Coutinho i hvert fald til under VM.

Ifølge AS har Coutinho nemlig fortalt Willian om hvor dejligt det er i Barcelona og hvor højt niveauet er. Samtidig blev der talt om ambitionerne i klubben og det er noget, som har tiltrukket Willian, der siden har meldt sig interesseret i et skifte. De to spillere var sammen i Rusland under VM i en måned og her blev der talt om det mulige skifte.

Coutinho har fået portugisisk pas hvilket åbner op for en ny spiller, som ikke er europæisk. Arthur optog Paulinhos plads og med Coutinhos seneste handling er der altså opstået en ny plads, som kunne blive benyttet af Willian.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder