Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny Chelsea-træner vil ikke sælge sine stjerner

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 20. juli 2018


Ny Chelsea-træner vil ikke sælge sine stjerner

Antonio Conte blev fyret i Chelsea og ind kom Maurizio Sarri fra Napoli. Han holdt for nyligt sit første pressemøde som ny cheftræner i Chelsea og her gjorde han det klart, at han ikke har planer om at lade sine store stjerner forlade klubben.

Her blev det specifikt henvist til Eden Hazard, Willian og Thibaut Courtois. Sidstnævnte er nærmest en done deal - han er på vej til Real Madrid for at erstatte Keylor Navas, men aftalen er ikke bekræftet før Chelsea har fundet en erstatning.

Eden Hazard har længe været rygtet væk og han åbnede da også selv døren efter VM. Her forklarede han, at det var på tide at prøve noget nyt hvilket var et klart signal til de klubber, der oprigtigt har en interesse i belgieren. Real Madrid er hans personlige foretrukne destination, men mange faktorer spiller ind og det kan være, at han ender et andet sted eller bliver i Chelsea.

Willian har været sat i forbindelse med FC Barcelona rigtig mange gange. Senest har Coutinho anbefalet ham et skifte og Coutinho har også fået godkendt et portugisisk pas hvorfor han ikke længere optager en ikke-EU plads i truppen. Det åbner op for brasilianske Willian.

Selvom både Sarri og Chelsea ønsker at holde på stjernerne, så kan en transferanmodning blive afgørende.
Læs også
- Chelsea afviser Barcas byttebud
- Chelsea og AC Milan på jagt efter Denis Suárez
- Barca vil hente Chelseas Andreas Christensen
- Chelsea afviser Barcelonas tredje Willian-bud
- Spanske medier. Enrique til Chelsea


Ugens mest læste

Seneste nyheder