Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ophedet stemning mellem Messi og Sampaoli

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 21. juli 2018


Ophedet stemning mellem Messi og Sampaoli

Argentinas nu tidligere landstræner Jorge Sampaoli var en skandale under VM. Intet af det, som han forsøgte, lykkedes, og han blev kun reddet af et sent mål eller en genialitet. På intet tidspunkt formåede han for alvor at få Argentina til at folde sig ud ved VM og nationen blev da også sendt ud af turneringen før det for alvor blev sjovt.

TyC Sports har nu fået fat i en samtale mellem den tidligere landstræner Sampaoli og Messi, hvor Javier Mascherano også var til stede. Samtalen bar præg af en ekstremt intens stemning samt en kort lunte, som er opstået efter de dårlige VM-resultater. Samtalen er fra VM og altså før Sampaoli blev fyret af det argentinske fodboldforbund.

Messi: Vi forstår dig ikke og vi stoler ikke på dig længere. Vi har brug for en ny mening.

Sampaoli: Det siger du om hvilket emne?

Messi: Om alt.

Sampaoli: Vil du lede holdet? Vil du træne holdet? Vil du sætte holdet? Vil du gøre alt?

Messi: Du har spurgt mig 10 gange om hvilke spillere jeg vil spille med og hvilke spillere, som jeg ikke vil spille mig og jeg har aldrig givet dig et navn. Lad os se om du kan sige et navn foran alle sammen.Stemningen i den argentinske lejr nåede aldrig at blive god på grund af spillet på banen. På intet tidspunkt fik man bare en smule friluft oven på en fin præstation. Det var lige ved og næsten hele vejen igennem indtil man blev slået 4-3 af de efterfølgende verdensmestre fra Frankrig.

Lionel Messi var - ligesom resten af argentinerne - skuffet over det tidlige exit. Herefter tog han på ferie med sin familie og forventes snart af møde op i Barcelona forud for den kommende sæson.
Læs også
- Hvem assisterer Messi mest?
- Messi er rejst til Italien
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Zlatan i Messi-forsvar: Ronaldo snakker bullshit
- Valverde: Messi er fra en anden galakse


Ugens mest læste

Seneste nyheder