Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tvivl om Cillessens fremtid

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 21. juli 2018


Tvivl om Cillessens fremtid

Det er ingen hemmelighed, at Jasper Cillessen meget gerne vil videre i karrieren i jagten på at få endnu mere spilletid på et højt plan. FC Barcelona købte ham i Ajax og han har lige siden været andenmålmand - men nu er tiden inde til at prøve noget nyt.

Efter en fuldstændig forrygende sæson i Copa del Rey har Cillessen fortjent at komme videre og få mere spilletid. Selvom han måske er verdens bedste back up-keeper, så kan man ikke indvende noget mod hans ønsker om at få spilletid. Den ekstra spilletid får han næppe i FC Barcelona, hvor Marc-André ter Stegen er det klare førstevalg.

Cillessens frikøbsklausul er sat til 60 millioner euro, men FC Barcelona har hele tiden gjort det klart, at de gerne sælger til 30-40 millioner euro. I lang tid var Cillessen udset som Alisson Beckers erstatning i AS Roma, men nu har den italienske ledelse i stedet udset sig FC Københavns Robin Olsen, som ellers var rygtet til FC Barcelona som Cillessens afløser. Keeperkabalen er altså godt i gang efter Alissons skifte til Liverpool.

I øjeblikket er der intet konkret omkring Cillessens fremtid, men Barcelona arbejder på at finde en løsning og en køber.

29-årige Cillessen har spillet 21 kampe siden han i 2016 ankom fra Ajax til FC Barcelona.
Læs også
- Cillessen skal nydes - et skifte venter
- Luis Suárez, Arthur og Cillessen ude med skader
- Cillessen og Holland udspillede Frankrig
- Cillessen: FC Barcelona viste mig tillid
- Cillessen holdt buret rent i sejr over Tyskland


Ugens mest læste

Seneste nyheder