Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sky: Barca byder for tredje gang på Willian

Transfermarked - 21. juli 2018Sky: Barca byder for tredje gang på Willian

FC Barcelona har længe været ude efter Willian og har allerede fået to bud afvist af Chelsea. Ifølge Sky Sports har catalanerne nu afsendt det tredje bud i håbet om, at Chelsea accepterer og sender Willian med det første fly til Barcelona.

Det første bud lød på 50 millioner euro og siden på 55 millioner euro. Begge bud blev afvist på stedet af Chelsea, som nu har fået et tredje bud ind af døren. Ifølge Sky Sports lyder det tredje bud på ca. 60 millioner euro hvilket fortsat ikke møder Chelseas pris på Willian.

Chelsea har ifølge engelske medier sat Willian til 80 millioner euro, men så meget ønsker FC Barcelona ikke at betale. Willian bliver 30 år meget snart og dertil vil 80 millioner euro være alt for meget. Hvis Chelsea går hen og afviser Barcelonas seneste bud på 60 millioner euro, så tyder meget på, at klubben kigger sig om efter en helt anden spiller.

Chelsea er ekstremt tilbageholdende i disse dage, da tre store profiler står på vippen til at forlade klubben. Willian, Eden Hazard og Thibaut Courtois har alle ønsker om at prøve noget nyt og det er altså en god sidste skanse samt to ekstremt gode offensive kræfter, som på én sommer kan forlade klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder