Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Yerry Mina-agent: Jeg har talt med Everton

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 21. juli 2018


Yerry Mina-agent: Jeg har talt med Everton

Yerry Mina er en fysisk, stor fodboldspiller, som er forrygende i luftspillet. Han er tæt på at have den komplette pakke til at kunne forsvare et mål i Premier League, men det var altså FC Barcelona som hentede ham i januar og nu er han allerede på vej væk.

Han sluttede sæsonen af i Barcelona ved at spille en rigtig dårlig kamp ude mod Levante, men han tog siden til VM med Colombia og viste sin klasse hvilket satte spørgsmålstegn ved hans fremtid. FC Barcelona skal tage valget mellem Mina og Vermaelen og noget kunne tyde på, at Mina bliver udlejet - i hvert fald er der snak med Everton, bekræfter hans agent.

- Jeg har talt med Evertons sportsdirektør Marcel Brands. Mina har mange tilbud på bordet, men hans drøm er at spille i Barcelona og få succes i klubben, fortæller Minas agent og onkel, Jair Mina og følger op:

- Han ved, at Barcelona har en trup på 25 spillere og at alle er vigtige, men for ham er det vigtigste spilletid. Vi gør intet medmindre Barcelona fortæller os, at vi skal finde en ny klub til Mina.

Der er ikke meget som tyder på, at Mina kan se frem til en masse kampe i den nye sæson. Gerard Piqué og verdensmesteren Samuel Umtiti er det klare førstevalg foran Ter Stegen og nu, hvor Clement Lenglet er kommet til, er konkurrencen i forsvaret pludselig blevet øget.

Hvis Barcelona tror på en spiller, men ikke kan give spilleren den ønskede spilletid, så er en udlejning til en La Liga-klub ofte den bedste mulighed. På den måde får spilleren mere erfaring i den spanske liga hvilket på sigt kan gavne Barcelona.
Læs også
- Messi-dominans: Ballon d'Or-afstemning slettet
- Umtiti, Piqué, Alba og Mina blandt finalisterne
- Afslørning: Sådan fungerer Minas tilbagekøbsklausul
- Medie: Mina og Gomes har bestået lægetjek
- Officielt: Yerry Mina skifter til Everton


Ugens mest læste

Seneste nyheder