Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Douglas er tæt på tyrkisk klub

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 21. juli 2018


Douglas er tæt på tyrkisk klub

FC Barcelona og den tyrkiske klub Sivasspor er tæt på at blive enig om en lejekontrakt af Douglas. Douglas har et år tilbage af sin kontrakt med FC Barcelona og da ingen har meldt sig ind som køber, arbejder catalanerne på at få ham udlejet.

Douglas har ingen fremtid i FC Barcelona og det er han også godt klar over. Alligevel blev han nødt til at møde ind i klubben efter sin sommerferie, da Benfica ikke ønskede at gøre brug af ham længere. Han er på kontrakt i Barcelona har et år tilbage og selvom han kan hentes til meget billige penge, har ingen klubber for alvor udvist interesse for den brasilianske højreback.

I starten af juli rørte tyrkiske Sivasspor på sig og klubberne har lige siden holdt kontakten ved lige. Kontakten opstod efter at Barcelona afviste Nantes som en mulig lejer, da den franske klub kun ville betale 50 procent af spillerens løn. Til gengæld ønsker Sivasspor at betale næsten den fulde løn hvilket glæder Barcelona.

Skulle der komme et gennembrud i forhandlingerne, så rejser Douglas ikke med Barcelona-truppen til USA, hvor man lader op til den nye sæson ved at spille tre træningskampe mod Tottenham, AS Roma og AC Milan.
Læs også
- Officielt: Douglas udlejet til Sivasspor
- Endelig viser et hold interesse for Douglas
- Barcelona afviser Nantes-bud på Douglas
- Benfica ville af med Douglas sidste måned
- Endelig fik Douglas sin ligadebut


Ugens mest læste

Seneste nyheder