Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chelsea afviser Barcelonas tredje Willian-bud

Transfermarked - 22. juli 2018Chelsea afviser Barcelonas tredje Willian-bud

FC Barcelona bød 50 millioner euro. Så 55 millioner euro. Og senest 60 millioner euro. Men engelske Chelsea har alle tre gange afvist Barcelonas bud på Willian selvom spilleren har gjort det klart for klubben, at han ønsker at skifte.

Det tredje bud kunne Sky Sports senest berette om og de har efterfølgende fået info om, at Chelsea har afvist buddet. Nu er spørgsmålet om Barcelona vælger at sende et fjerde bud eller droppe idéen om at tilknytte Willian til Ernesto Valverdes trup.

Valverde har gjort det klart for ledelsen, at han har behov for ekstra styrke i angrebet og derfor gik man efter Antoine Griezmann, som lavede en dokumentar og nærmest fik hele verden til at se med mens han tog beslutningen om at blive i Atletico Madrid. Siden har Barcelona eftersøgt markedet og forsøgt sig med Willian, men heller ikke her ser det ud til at den catalanske ledelse har held i sprøjten.

Der er ingen tvivl om Willians potentiale, men tager man hans alder i betragtning kan det efterhånden få Barcelona til at få kolde fødder i forhold til at øge buddet på brasilianeren. Willian fylder 30 år den 9. august og derfor kan Barcelona risikere at smide rigtig mange penge afsted efter en spiller, som efterhånden er gammel i spillet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder