Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca accepterer Everton-bud på Digne

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 22. juli 2018


Medie: Barca accepterer Everton-bud på Digne

25-årige Lucas Digne har haft to år til at slå Jordi Alba af pinden som FC Barcelonas faste venstreback, men franskmanden har ikke haft den nødvendige kvalitet til at overgå Alba og nu tyder alt på, at Digne er på vej videre i karrieren i jagten efter mere spilletid.

Digne har været en kompetent afløser for Jordi Alba i sine 46 kampe fordelt over to sæsoner, men det ser nu ud til at det kapitel er overstået. Således melder engelske Mirror, at FC Barcelona har accepteret Evertons bud på 183 millioner kroner for Digne, som netop nu skulle være i gang med de personlige vilkår i sin nye kontrakt med Everton.

Lucas Digne blev hentet i PSG sommeren 2016 for 150 millioner kroner. På daværende tidspunkt mente klubben, at Digne havde så god kvalitet, at han kunne øge konkurrencen på venstreback positionen, men siden da har Alba spillet 87 kampe og har altså på intet tidspunkt været truet på pladsen.

Skulle skiftet til Everton gå igennem har Barcelona planer om at hente en B-spiller om. Her er der tale om enten Marc Cucurella eller Juan Miranda.
Læs også
- Lucas Digne: FC Barcelona ønskede at jeg blev
- Lucas Digne: Valverde ville ikke af med mig
- Derfor hånes Lucas Digne efter Everton-skifte
- Lucas Digne er til lægetjek i Everton
- Officielt: Lucas Digne skifter til Everton


Ugens mest læste

Seneste nyheder