Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tuchel: Rabiot må beslutte sig

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 22. juli 2018


Tuchel: Rabiot må beslutte sig

Adrien Rabiot skal tage et valg. Vil han blive i PSG eller skifte til FC Barcelona? Det er det store spørgsmål for den 23-årige franskmand, som ikke deltog ved VM og dermed allerede har startet den nye sæson med PSG; han startede på banen da PSG i går tabte 3-1 til Bayern München.

Efter kampen kunne PSG's nye træner, 44-årige Thomas Tuchel, fortælle følgende:

- Han har fremtiden i sine egne hænder. Det er op til ham om han vil forlænge eller finde en ny udfordring. Selvfølgelig vil jeg elske at han bliver. Alle kender til hans potentiale og han har endnu ikke nået sit peak.

- Jeg elsker allerede at arbejde sammen med ham og jeg ønsker at gøre ham bedre, men beslutningen er op til ham selv, fortalte Tuchel efter kampen mod Bayern München.

Rabiot har ét år tilbage af sin PSG-kontrakt og derfor skal han afsted denne sommer hvis PSG ønsker at tjene penge på ham. Prisen lyder umiddelbart på 40 millioner euro. Vælger han ikke at skifte og ej heller forlænge, så kan han smutte gratis om et år. Den mulighed til PSG gerne udelukke og derfor skal han altså beslutte sig for om han vil forlænge eller skifte.
Læs også
- Avis: Barca dropper Adrien Rabiot
- Nu må Barca frit forhandle med Rabiot
- Fransk medie slår fast: Rabiot enig med Barca
- Officielt: Barca taler ud om Rabiot-historier
- Rabiot må ikke gå ind i PSG's omklædningsrum


Ugens mest læste

Seneste nyheder