Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Supercuppen spilles i Marokko!

Spansk Supercup: Af BarcelonaFC.dk - 22. juli 2018


Officielt: Supercuppen spilles i Marokko!

Så er det officielt. Den spanske Supercup mellem FC Barcelona og Sevilla spilles i Tanger i Marokko. Desuden er det allerede bekræftet, at der kun er tale om én kamp og ikke to, som det ellers normalt er i den spanske Supercup.

Finalen afvikles den 12. august klokken 22.00 på Stade Ibn Batouta i byen Tanger. Den spanske Supercup afvikles hvert år og er startskuddet for den nye sæson i Spanien. Det er ligamestrene der møder pokalmestrene, men da FC Barcelona vandt begge turneringer, skal de møde taberen af pokalfinalen; Sevilla.

Stade Ibn Batouta blev indviet i 2011 og kan rumme 45.000 tilhængere. Sevilla lander ikke frivilligt til kampen, da de var imod at Supercuppen skulle afvikles over én kamp. De kæmpede hårdt imod idéen, da de ønsker at spille finalen over to kampe den 5. og 12. august. Dette var dog ikke muligt og de modtog derfor kompensation for alle de hjemmebanebilletter, som de allerede havde solgt. Som altid mod Barcelona var der set frem til fuldt hus på Sanchez Pizjuan.

Barcelona accepterede hurtigt idéen om at spille finalen over én kamp på grund af en fyldt kalender, men overraskelsen ligger i, at man ikke fandt en neutral bane i Spanien, men i stedet skal de to hold pludselig forberede en rejse til Marokko.
Læs også
- Video: Messi viste Supercuppen frem
- Supercup-optakt: Sevilla-FC Barcelona
- Video: Messis Supercup-mål mod Sevilla
- Officielt: VAR bliver sat i brug i Supercupfinalen
- TV3 Sport viser Supercup-finalen på søndag


Ugens mest læste

Seneste nyheder