Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Supercuppen spilles i Marokko!

Spansk Supercup - 22. juli 2018




Så er det officielt. Den spanske Supercup mellem FC Barcelona og Sevilla spilles i Tanger i Marokko. Desuden er det allerede bekræftet, at der kun er tale om én kamp og ikke to, som det ellers normalt er i den spanske Supercup.

Finalen afvikles den 12. august klokken 22.00 på Stade Ibn Batouta i byen Tanger. Den spanske Supercup afvikles hvert år og er startskuddet for den nye sæson i Spanien. Det er ligamestrene der møder pokalmestrene, men da FC Barcelona vandt begge turneringer, skal de møde taberen af pokalfinalen; Sevilla.

Stade Ibn Batouta blev indviet i 2011 og kan rumme 45.000 tilhængere. Sevilla lander ikke frivilligt til kampen, da de var imod at Supercuppen skulle afvikles over én kamp. De kæmpede hårdt imod idéen, da de ønsker at spille finalen over to kampe den 5. og 12. august. Dette var dog ikke muligt og de modtog derfor kompensation for alle de hjemmebanebilletter, som de allerede havde solgt. Som altid mod Barcelona var der set frem til fuldt hus på Sanchez Pizjuan.

Barcelona accepterede hurtigt idéen om at spille finalen over én kamp på grund af en fyldt kalender, men overraskelsen ligger i, at man ikke fandt en neutral bane i Spanien, men i stedet skal de to hold pludselig forberede en rejse til Marokko. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Supercuppen spilles i Marokko!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder