Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Willians agenter er landet i Barcelona

Transfermarked - 23. juli 2018Willians agenter er landet i Barcelona

Det begynder efterhånden at ligne et skifte. FC Barcelona er fast besluttet på at hente en offensiv spiller ind udefra og valget er landet på Chelseas Willian. Chelsea har allerede afvist tre bud fra FC Barcelona, men nu er man angiveligt kommet et skridt længere frem.

Således beretter Sport, at Willians agenter er landet i Barcelona for at forhandle kontrakten på plads. Noget tyder på, at Barcelona har fået grønt lys af Chelsea og at man derfor har planlagt et mødt i denne uge. I og med at Willian ikke har en frikøbsklausul, kan Chelsea godt tillade sig at nægte et salg - men det kan komme til at koste dyrt.Willian har gjort det klart for Chelsea, at han vil skifte til Barcelona, men englænderne ønsker et sted mellem 70-80 millioner euro for brasilianeren hvilket i første omgang så ud til at være for meget for Barcelona, men Marca beretter, at catalanerne i fjerde forsøg har hævet buddet til 73 millioner euro. Chelsea har ikke tænkt sig at gøre det til en let handel, men omvendt vil de kun sælge til Barcelona hvis Willian skal væk. Manchester United har nemlig også været inde i billedet og Chelsea har ikke tænkt sig at sælge til en direkte Premier League-rival.

Willian ser dermed ud til at blive sommerens store indkøb i FC Barcelona og ventes at blive den tredje i rækken efter Arthur og Clement Lenglet, som allerede er godt i gang med træningen og nu forbereder sig til USA-touren.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 51%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Børn

529,- DKK

259,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder