Annonce


Annonce

Annonce

Tyrkisk medie: Storklub vil købe Rafinha

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 23. juli 2018




Ifølge flere kilder og rapporter fra forskellige tyrkiske medier, heriblandt CNN Turkey, er giganterne fra Fenerbahce klar til at hente Barcas midtbanespiller, Rafinha Alcantara, allerede denne sommer.

Brasilianeren var udlejet til italienske Inter Milan i anden halvdel af sidste sæson, hvorefter den italienske storklub ikke har valgt at købe Rafinha fri af kontrakten og dermed udløse frikøbsklausulen på godt og vel 620 mio. kr. - en købsoption som udløb i sidste måned.

Ifølge CNN Turkey er den stolte tyrkiske tradtionsklub fra Istanbul parate til betale catalanere 15 mio. kr. for dermed at indgå en låneaftale omhandlende Rafinha - og dermed dække alle lønudgifterne for spilleren.

Rafinha har optrådt i 17 kampe for Inter i Serie A, hvoraf 12 af disse kampe har været med midtbanespilleren i startopstillingen for italienerne.

FC Barcelona er i øjeblikket igang med at friske op i truppen, hvor der kan blive travlt ved svingdøren på Camp Nou - både den ene og anden vej. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tyrkisk medie: Storklub vil købe Rafinha

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder