Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Douglas udlejet til Sivasspor

Transfermarked - 23. juli 2018




Douglas har ingen fremtid i FC Barcelona og klubben har haft det rigtig svært ved at komme af med ham. Hele sommeren har man arbejdet hårdt på at sælge ham, men det er ikke lykkedes og nu må man indse, at det igen kun bliver til en lejeaftale.

Højrebacken var i sæsonen 2016/2017 udlejet til Sporting Gijon og sæsonen efter blev han udlejet til Benfica. Nu er han for trede gang på vej videre på et lejeophold: FC Barcelona bekræfter, at man har indgået en lejeaftale af Douglas med tyrkiske Sivasspor for den kommende sæson.

Douglas nåede 124 kampe for Sao Paulo før FC Barcelona købte ham i 2014. For Barcelona fik han ganske få kampe før han blev sendt videre til Sporting Gijon. Her gjorde han et glimrende stykke arbejde i sine 23 kampe, men et salg blev det aldrig til.

Douglas er 27 år og insisterede på, at han ikke ville hjem til Brasilien og spille fodbold endnu. Han mener stadig, at han har noget at bidrage med. Den gode nyhed - for Barcelona - er, at Douglas' kontrakt udløber om et år og dermed er han ude af Barcelonas hænder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Douglas udlejet til Sivasspor

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder