Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca ordnede Tottenham fra pletten

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 29. juli 2018


Barca ordnede Tottenham fra pletten

FC Barcelona spillede i morges klokken 5.05 sæsonens første kamp, da de ved den venskabelige turnering International Champions Cup mødte Tottenham. Kampen bar præg af mange udskiftninger, hvor det udelukkende handlede om at få spillerne op i gear.

Muni El Haddadi, som efter alt at dømme har en fremtid i klubben i denne sæson, scorede kampens første mål efter et kvarters spil, da Rafinha headede en god aflevering videre til Munir, som pandede kuglen over stregen til 1-0.

10 minutter senere var der mere at juble af, da Rafinha lagde bolden af til Arthur, som lige rullede bolden frem før han bankede den i kassen fra kanten af feltet. Et super flot mål af Barcelonas nye brasilianer, som i øvrigt spillede nogle rigtig fornuftige minutter.

Otte mand blev skiftet ud i pausen og endnu en senere i kampen og tempoet gik ud af Barcelona-spiller samtidig med at Tottenham bed sig mere ind i kampen. Heung-Min Son scorede med et kvarter igen og bare to minutter senere scorede Georges N'Koudou til 2-2 hvilket også blev resultatet i ordinær spilletid hvorfor man gik i straffesparkskonkurrence.

Cillessen pillede ét af Tottenhams spark og det var nok til Malcom kunne sikre Barcelona sejren med det sidste spark fra pletten.
Læs også
- Tidligere Barca-spiller skuffet over Arthur
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Næste mål for Barca: At forlænge med Alba
- Første gang i et år uden Barca-mål i ligaen
- Avis: Barca dropper Adrien Rabiot


Ugens mest læste

Seneste nyheder