Annonce


Annonce

Annonce

Lucas Digne siger farvel med afskedsbrev

Transfermarked - 30. juli 2018




Lucas Digne er meget tæt på at skifte klub og derfor fik han tilladelse til at forlade lejren i USA for at flyve hjem til Barcelona og ordne de sidste ting i forbindelse med sit klubskifte. Kort efter beskeden udsendte han et afskedsbrev, hvori han siger farvel.

Lucas Dignes afskedsbrev
- De sidste to år har været en drengedrøm og jeg vil gerne sige tak til alle.

- Først til klubben, som har givet mig alt siden jeg ankom her. Tak til fysioterapeuterne, staben, som jeg har arbejdet med, de fysiske trænere, sikkerhedsfolkene og køkkenmedarbejderne. I er alle med til at gøre klubben til en familie.

- Tak til tilhængerne, som altid har støttet holdet og mig selv i mine to år i klubben. Byen Barcelona vil altid være en del af mig for alle oplevelserne og for de fantastiske mennesker.

- Slutteligt tak til mine holdkammerater, som er de bedste spillere i verden og nogle fantastiske mennesker, der altid hjælper dig. Med dette er Barca mere end en klub og en utrolig familie.

- Et stort kram til alle og held og lykke i næste sæson.

Alt tyder på, at Lucas Digne i næste sæson spiller hos Premier League-mandskabet Everton. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lucas Digne siger farvel med afskedsbrev

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder