Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vermaelens fremtid endnu ukendt

Transfermarked - 30. juli 2018




Thomas Vermaelen er en af de forsvarsspillere, som virkelig formåede at imponere i sidste sæson. På trods af, at han har haft problemer med skader, som har præget en stor del af hans karriere, formåede han at levere så solide præstationer, at mange fans nærmest glemte alt om Umtiti da franskmanden var skadet, fordi Vermaelens præstationer sad lige i skabet hver gang.

Klubbens ledelse har virkelig haft gang i dette transfervindue. Både Deulofeu og Douglas har forladt klubben, ligesom man har hentet rigeligt med spillere ind i både Malcom, som man kaprede fra Roma, Arthur Melo fra Gremio, og sidst men ikke mindst: Clement Lenglet.

Sidstnævnte er en forsvarsspiller fra Sevilla, som har en noget uvant egenskab i moderne fodbold: han er venstrebenet. Det bliver efterhånden mere og mere sjældent at se venstrebenede centrale forsvarsspillere, og problemet ligger i, at med ankomsten af Clement Lenglet, der for øvrigt leverede en pragtpræstation i venskabskampen mod Tottenham, ligger Vermaelens fremtid og hænger, ifølge mediet SPORT.

Klubbens ledelse vil gerne skille sig af med spilleren, idet de føler, at man er overbemandet i forsvaret i forhold til spilletid, mens træneren Ernesto Valverde har set sig imponeret over Vermaelens præstationer, og derfor gerne vil beholde spilleren.

Vermaelen har ét år tilbage på sin kontrakt med Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vermaelens fremtid endnu ukendt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder