Annonce


Annonce

Annonce

Messi, Piqué, Alba og Busquets møder ind i morgen

Nyheder - 30. juli 2018




Lionel Messi, Gerard Piqué, Jordi Alba og Sergio Busquets møder alle ind i morgen efter deres sommerferie. Klokken 9.00 er der lægetjek, hvor man skal finde tal på deres form efter en velfortjent sommerferie. Klokken 18.30 træner de for sig selv i Barcelona.

Både Spanien og Argentina røg ud af VM ved 1/8-finalerne til henholdsvis Rusland og Frankrig. Kampene blev spillet den 30. juni og 1. juli og de har dermed rundet en god måneds sommerferie og er nu klar til at trække i arbejdstøjet og forberede sig til den kommende sæson.

I og med at de møder ind i morgen er rigtig godt nyt for Ernesto Valverde, som den 12. august skal forberede sit mandskab til Supercup finalen mod Sevilla. Her vil de fire spillere helt sikkert være med og det er fire mand, som under normale omstændigheder går direkte ind i startopstillingen.

Luis Suárez nåede frem til kvartfinalen, som blev spillet den 6. juli. Han har endnu et par dages ferie og det samme er tilfældet for Coutinho, der sammen med Brasilien blev slået 2-1 af Belgien i kvartfinalen. VM-vinderne fra Frankrig - Dembélé og Umtiti - spillede seneste kamp den 15. juli og møder først ind midt i august.

Barcelona møder AS Roma natten til onsdag og AC Milan natten til søndag i USA. Hverken Messi, Piqué, Alba eller Busquets forventes at rejse til Amerika for at deltage i disse kampe. De spiller først med i Supercup-finalen mod Sevilla og dernæst Gamper-kampen mod Boca Juniors før det går løs mod Alavés i ligaen den 18. august. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi, Piqué, Alba og Busquets møder ind i morgen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder