Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen: Jeg er ivrig efter at komme i gang

Nyheder - 31. juli 2018




Marc-André ter Stegens ferie er slut og derfor tog han flyet til Dallas for at støde til truppen, som har været på amerikansk jord i en uges tid. Han tilslutter sig træningerne og begynder nu at se frem mod den kommende sæson.

- Jeg er ivrig efter at komme i gang igen. Det er rart at se mine holdkammerater og møde de nye spillere. Jeg så første halvleg (af kampen mod Tottenham) og vi spillede godt. Vi skal fortsætte på samme måde. Efter pausen var der mange udskiftninger og det havde betydning for tempoet og rytmen. Men det var en god oplevelse for B-spillerne, fortalte Ter Stegen, som under kampen befandt sig i Barcelona og derfor så med klokken fem om morgenen.

Ter Stegen forklarede også at turen til USA handler om, at man får en god fornemmelse i kroppen og forbedre formen og rytmen forud for den kommende sæson. Der mangler fortsat en masse spillere, som i øjeblikket er på sommerferie, men allerede i dag møder fire nye spillere ind; Messi, Piqué, Alba og Busquets. De tager dog ikke til Amerika.

Barcelona spiller træningskamp nummer to mod AS Roma i nat klokken 04.05. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen: Jeg er ivrig efter at komme i gang

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder