Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Abidal og Pogba mødtes i USA

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 1. august 2018


Medie: Abidal og Pogba mødtes i USA

Ifølge Tuttosport har Eric Abidal benyttet tiden i USA til at mødes med Paul Pogba. FC Barcelona er på udkig efter en midtbanespiller efter at Andrés Iniesta er stoppet og Paulinho er skiftet tilbage til kinesisk fodbold.

I længere tid har der været tale om Paris Saint-Germains Adrien Rabiot, men det lader til at forhandlingerne er brudt sammen og i stedet har Abidal altså mødtes med 25-årige Pogba i USA.

Pogba er netop nu på ferie efter et flot VM, hvor han bidrig til Frankrig vej mod guldet. Ferien består blandt andet af en tur til USA og her benyttede Abidal altså lejligheden til at tale med sin landsmand. Mødet fandt sted i en privat villa i Los Angeles, melder mediet.Paul Pogba blev historiens dyreste fodboldspiller, da Manchester United hentede ham i Juventus for 105 millioner euro. Siden er Neymar, Mbappé og Coutinho blevet solgt for endnu mere mens Ousmane Dembélé ligger side om side med Pogba.

Pogba spillede 178 kampe for Juventus i løbet af fire sæsoner med 34 mål til følge. I Manchester United er det blevet til 88 kampe og 15 mål i to sæsoner.
Læs også
- Bror: Kun tre klubber kan forbedre Pogba
- Pogba til United: Jeg vil til Barcelona
- Video: Iskold luft mellem Pogba og Mourinho
- Medie: Pogba dropper Barca, vil til Juventus
- Pogba: Barca-snak er kun rygter


Ugens mest læste

Seneste nyheder