Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Sidste brik er Thiago

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 1. august 2018




Rygterne og forlydenhederne cirkler rundt om FC Barcelonas førstepriotering, Thiago, som Barca-fansene ser som den vigtigste brik for Barcas midtbane - en brik som Barcas cheftræner, Ernesto Valverde, nu også kæmper for.

Mediet Marca hævder nu at Barcelona satser hele butikken på at hente den yderst populære tekniker, Thiago, tilbage til Camp Nou, på anmodning af Valverde.

Barcas midtbane trænger naturligvis til et friskt pust, eftersom Iniesta, Paulinho og Andre Gomes, i hver deres situation, ikke er at finde på den catalanske midtbane i den kommende sæson.

Mediet hævder desuden at Valverde satser på at hente en kreativ midtbanestjerne til klubben i form af Thiago, nu når Miralen Pjanic fra Juventus ikke kunne lokkes væk fra sin italienske klub efter uenigheder under forhandlinger med den italienske ledelse.

27-årige Thiago, som er et produkt af Barcas akademi, La Masia, har været en vital brik i Bayerns trup - dog forventer Barca-ledelsen at kunne lokke stjernen væk fra det sydlige Tyskland, da spilleren selv flere gange har ytret ønske om at vende tilbage til Catalonien.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Sidste brik er Thiago

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder