Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Manchester United gør Yerry Mina til førsteprioritet

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 1. august 2018


Manchester United gør Yerry Mina til førsteprioritet

Gerard Piqué og Samuel Umtiti er fast mand i forsvaret og med tilgangen af Clement Lenglet ser det noget sværere ud for Yerry Mina at komme i betragtning til spilletid. Det har sat gang i historierne om et skifte og onsdag aften kan flere medier skrive om Manchester Uniteds prioritetsændring.

José Mourinho har angiveligt givet Manchester Uniteds topledelse en liste på fem spillere, som han ser i klubben denne sommer. Men ifølge Sky Sports har Mourinho ikke fået en eneste fra sin liste, som blandt andet havde Harry Maquire på.Leicester skulle ifølge mediet have gjort det klart for Manchester United, at Harry Maquire ikke er til salg og derfor har englænderne ændret i deres prioritering og skubbet Yerry Mina op på toppen af listen. Den store interesse for Yerry Mina er opstået efter hans gode slutrunde, hvor han i den grad hjalp Colombia i flere omgange - såvel defensivt som offensivt.

Mina kom til FC Barcelona for under otte måneder siden og nåede at spille med i seks kampe før sæsonen sluttede. Hvis Manchester United har tænkt sig at købe ham, skal de hoste op med omkring 300 millioner kroner.
Læs også
- Officielt: Yerry Mina skifter til Everton
- Vidal-køb bekræfter Yerry Mina-afsked
- Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal
- Video: Yerry Mina ringede til kræftramt pige
- Medie: Yerry Mina sat på hold


Ugens mest læste

Seneste nyheder