Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bombe: Arturo Vidal er enig med Barcelona!

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 2. august 2018


Bombe: Arturo Vidal er enig med Barcelona!

I løbet af de seneste uger er den ene midtbanespiller efter den anden blevet sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, men i dag kan Sport pludselig fortælle, at FC Barcelona et nået til enighed med Arturo Vidal. Dog er intet sikret endnu.

Aftalen, som finder sted, minder om den aftale, som Malcom havde med Roma. Parterne har accepteret skiftet, men intet er underskrevet endnu. Til gengæld forventes det ikke at en klub kommer Barcelona i forkøbet og sikrer sig Arturo Vidal, så i øjeblikket er chileneren 'meget tæt på et skifte', som Sport melder det.

Skiftet føres igennem såfremt FC Barcelona ikke har held med at erobre Adrien Rabiot fra Paris Saint-Germain. Den franske klub har ikke tænkt sig at sælge Rabiot og har fra første dag ihærdigt forsøgt at holde fast i deres midtbanespiller. Det ligner da heller ikke, at Rabiot kommer til Barcelona - men i fodboldens verden kan alt tage en drejning i sidste sekund.Barcelona tog kontakt til Vidal for en uge siden og kom hurtigt til enighed om de personlige vilkår. I løbet af torsdagen har Barcelona så været i kontakt med Bayern München, hvor man er blevet enig om skiftet, der menes at koste Barcelona 30 millioner euro.

Barcelona har i årevis fulgt Arturo Vidal og var også tæt på at hente ham fra Juventus for nogle år siden, men han rykkede til Bayern München og menes nu at være på vej til Barcelona. Faktisk erfarer Mundo Deportivo at dagen i dag er afgørende: Hvis PSG ikke godkender Rabiots skifte i dag, så bliver der i aften bestilt et fly til Vidal, så han kan flyve til Barcelona.

Om Arturo Vidal
31 år
Spillet i Colo-Colo, Leverkusen, Juventus og Bayern München
144 kampe og 21 mål i Leverkusen
171 kampe og 48 mål i Juventus
132 kampe og 22 mål i Bayern München
Læs også
- Interview i bilen med Arturo Vidal
- Video: Arturo Vidal træner med
- Mestre: Vi må ikke oplyse prisen på Arturo Vidal
- Livestream: Arturo Vidals præsentation
- Se billederne: Arturo Vidal er landet i Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder