Annonce


Annonce

Annonce

Derfor hånes Lucas Digne efter Everton-skifte

Nyheder - 3. august 2018




Lucas Digne er skiftet til Everton og mens Evertons tilhængere har glædet sig meget til bekræftelsen af skiftet, så har det taget en større drejning lige siden. Det har det på grund af hans store tatovering på brystkassen.

Her har han fået tatoveret sætningen 'I Never Walk Alone'. Netop sangen 'You'll Never Walk Alone' er velkendt hos Evertons rivaler fra Liverpool - og det har medført en lavine af sarkastiske kommentarer fra Liverpools fans, som også spottede, at Lucas Digne havde valgt røde sko på dagen hvor han landede på engelske grund i forbindelse med sit skifte til Everton.

Der er ingen tvivl om, at Lucas Dignes tatovering ikke har nogen forbindelse til Liverpool, men som altid kommer ingen detaljer helskindet fra de sociale medier, hvor billeder af Lucas Dignes overkrop hyppigt er blevet delt til en kommentar i den sjovere afdeling.

Lucas Digne selv er dog ikke i tvivl om, at Everton er en stor klub og han håber, at han kan glæde tilhængerne med god fodbold.

- Everton er en stor klub med en stor historie. Jeg vil spille kampe, vinde og glæde tilhængerne med fodbold af øverste skuffe. Jeg vil vise dem mit bedste fodbold og opleve verdens bedste liga. Alle elsker Premier League - og jeg elsker, at jeg er ankommet her.

- Jeg er ikke bange; mere spændt. For mig er det en ny udfordring at skulle opleve et nyt land, en ny liga, nye mennesker og en stor klub som Everton, fortalte Digne i forbindelse med sit skifte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor hånes Lucas Digne efter Everton-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder