Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal

Transfermarked - 3. august 2018Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal

Ledelsen hos FC Barcelona arbejder rigtig hårdt i håbet om at skabe et rigtig stærkt mandskab for Ernesto Valverde til næste sæson. Har du ikke fulgt med, eller mangler du et overblik, så får du seneste nyt lige her.

Arturo Vidal
Handlen er lukket. Der er en aftale mellem klubberne og Barcelona betaler 18 millioner euro samt 3 millioner euro i variabler. Desuden kommer Arturo Vidal til at tjene 9 millioner euro pr. sæson på Camp Nou. Det eneste, som man mangler, er at bekræfte handlen for offentligheden. Bayern München, FC Barcelona og Arturo Vidal har alle godkendt transferen.

Yerry Mina
Med ankomsten af Arturo Vidal skal der en spiller ud. Men ikke hvilken som helst spiller. Det skal være en spiller, som ikke har et EU-pas, da pladserne allerede inden Vidal lander er optaget. Pilen peger på Yerry Mina, som forhandler med både Manchester United og Everton i jagten på spilletid.André Gomes
André Gomes er i øjeblikket skadet, men det har ikke afholdt West Ham fra at byde på portugiseren. West Ham er seriøse i bestræbelserne på at kapre André Gomes og hvis alt går efter planen, så flytter midtbanespilleren til London inden den 9. august, hvor det engelske transfervindue lukker - i hvert fald for indkøb.

Aleix Vidal
Lige som alt er på plads med Arturo Vidal, så er alt også på plads med Aleix Vidal og man venter blot på at handlen bekræftes. Aleix Vidal rykker tilbage til Sevilla, som betaler 8 millioner euro plus to millioner euro i variabler. Det mest sandsynlige er, at Aleix Vidal-handlen først bekræftes efter USA-touren, da man blot mangler en enkelt kamp tilbage. Han forventes ikke at få spilletid mod AC Milan i den sidste kamp i USA.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder