Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arturo Vidal: Tak til Bayern for denne chance

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 4. august 2018


Arturo Vidal: Tak til Bayern for denne chance

FC Barcelona og Bayern München nåede fredag aften til enighed omkring transferen af Arturo Vidal, som tiltræder på en 3-årig kontrakt på Camp Nou. Straks som bekræftelsen fandt sted udgav Bayern München en besked fra Arturo Vidal selv men også fra Bayerns egen Karl-Heinz Rummenigge.

- Jeg vil gerne takke FC Bayern og alle klubbens fans. Jeg har virkelig nydt min tid i München. Jeg vil gerne takke klubben for at give mig chancen for at tage en ny udfordring op i FC Barcelona, fortæller Vidal til Bayerns officielle hjemmeside.

- Jeg vil gerne takke Arturo Vidal på vegne af FC Bayern for tre store år. Vi har fejret masser af succes sammen i den tid, og Arturo Vidal havde stor andel i det. Han har altid været vigtig for vores spil og klubben har altid kunne stole på ham, fortæller Karl-Heinz Rummenigge.

Arturo Vidal rundede 124 kampe for Bayern München med 22 mål og 18 assists til følge. Han vandt Bundesligaen tre gange, pokalturneringen én gang og den tyske Supercup to gange.

Nu er kortene sendt videre og al ny information kommer fra FC Barcelona, som snart oplyser yderligere om Arturo Vidals ankomst til klubben.
Læs også
- Interview i bilen med Arturo Vidal
- Video: Arturo Vidal træner med
- Mestre: Vi må ikke oplyse prisen på Arturo Vidal
- Livestream: Arturo Vidals præsentation
- Se billederne: Arturo Vidal er landet i Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder