Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé er tilbage fra sin sommerferie

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 4. august 2018


Dembélé er tilbage fra sin sommerferie

Ousmane Dembélé har egentlig en hel uges ferie endnu, men han har valgt at cutte sin sommerferie og møde ind allerede i dag. Han landede i Barcelona i går og var på træningsbanen i dag. Barcelona bekræfter, at han skal igennem sit lægetjek mandag.

Der er ikke nogen tvivl om, at Ousmane Dembélé har fået mere konkurrence på sin plads med købet af Malcom, som har gjort det ganske fint i de første to kampe. Hvis Malcom ikke var blevet købt, så var der stor sandsynlighed for at Dembélé havde holdt endnu en uges ferie - men franskmanden vil tilbage, kæmpe sig i form og spille kampe.

Piqué, Alba, Busquets, Messi, Samper og altså Dembélé kunne derfor træne på Ciutat Esportiva i morges. Spørgsmålet er om Valverde tager Dembélé med til Marokko for at spille den spanske Supercup mod Sevilla den 12. august. Truppen rejser om præcis en uge og resultaterne fra mandagens lægetjek vil helt sikkert gør Valverde klogere før han skal beslutte sig om Dembélé skal med.

Spillerne i USA spiller sidste kamp i nat klokken 02.00 og flyver direkte til Barcelona herefter. De lander i Barcelona omkring klokken 19.00 søndag aften og bare seks dage senere går turen altså til Marokko.
Læs også
- Officielt: Dembélé skadet i 15 dage
- Dembélé første mand til at score i alle turneringer
- PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog
- Messi: Dembélé kan blive en af de bedste
- Dembélés spillemæssige opblomstring i Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder