Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal-køb bekræfter Yerry Mina-afsked

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 4. august 2018


Vidal-køb bekræfter Yerry Mina-afsked

Der skal ske noget fuldstændig vildt i FC Barcelona, hvis ikke Yerry Mina forlader klubben denne sommer. Enten på en lejeaftale eller et permanent skifte. Det er konklusionen efter at klubben i aftes bekræftede købet af Arturo Vidal.

Coutinho har fået portugisisk pas og tæller derfor ikke længere som en ikke-EU spiller. I Spanien må man kun have tre ikke-EU spillere i truppen og hvis man kigger på Barcelonas indkøb denne sommer, så har man hentet lige præcis tre ikke-EU spillere: Arthur, Malcom og nu Vidal. Det betyder, at Yerry Mina og Marlon skal videre. Medmindre klubben pludselig sælger ud af de tre spillere, som de netop har købt - hvilket ikke sker.

Alt tyder på, at Yerry Mina skal til Manchester United eller Everton. At han skal videre er ikke længere et spørgsmål, men et faktum. Der er ikke længere plads til ham i truppen og det samme gælder Marlon, som ellers har vist godt spil i preseason.

Coutinho kunne erhverve sig et portugisisk pas fordi hans kone er portugisisk. Det hjalp klubben til at kunne indlemme Arthur mens Paulinho blev solgt og gjorde plads til Malcom. Med ankomsten af Vidal bliver Barcelona nødt til at sende Marlon og Mina videre.
Læs også
- Officielt: Yerry Mina skifter til Everton
- Arturo Vidal, Yerry Mina, André Gomes og Aleix Vidal
- Video: Yerry Mina ringede til kræftramt pige
- Manchester United gør Yerry Mina til førsteprioritet
- Medie: Yerry Mina sat på hold


Ugens mest læste

Seneste nyheder