Annonce


Annonce

Annonce

Gattuso om Puig: Han ligner et lille barn

International Champions Cup - 5. august 2018




Riqui Puig kom ind fra bænken i nattens kamp mod AC Milan og brillerede hele vejen til slut. Selvom han selv brændte en stor mulighed og var med til at skabe spillet, så formåede AC Milan i sidste sekund at vinde opgøret. Men AC Milan-træner Gattuso erkender efter kampen, at Puig gør ham lidt jaloux på Barcelonas måde at oplære på.

- Barcelona har nogle spillere (Puig) som ligner børn; men de behandler bolden så smukt.

- Det er det smukke ved fodbolden. Det er som et digt. Du kan ikke kopiere det; det tager år at lære. Det er sådan de mærker kampene og jeg er lidt jaloux på Barcelonas måde at gøre tingene på, forklarede Gattuso efter opgøret.

Barcelona havde et hav af chancer, de ejede bolden og dominerede fuldstændig AC Milan, som stod tilbage med alle mand og satsede på kontra. Det gav pote til slut, da Silva sparkede bolden i mål i tre minutters overtid til 1-0. Kort forinden havde netop Puig brændt en stor chance.

Barcelona har nu to kampe før det går løs i ligaen: I Marokko mod Sevilla i den spanske Supercup og hjemme på Camp Nou mod Boca Juniors i Gamper-kampen, hvor spillerne præsenteres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gattuso om Puig: Han ligner et lille barn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder