Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spillernes reaktioner på USA-touren

International Champions Cup: Af BarcelonaFC.dk - 5. august 2018


Spillernes reaktioner på USA-touren

FC Barcelona har været i USA i halvanden uges tid og tabt to kampe samt vundet én i straffesparkskonkurrence. Ikke de bedste resultater, men touren handler for alle spillere om at få nogle minutter i benene efter sommerferien og stille og roligt bygge formen op.

Valverde skiftede rigtig meget ud mod Tottenham og AS Roma, men mod AC Milan fik flere af spillerne lov til at spille helt til slut. Efter opgøret satte nogle af spillerne ord på hele USA-touren.

Sergi Roberto
- Vi spillede godt i alle tre kampe, men vi var ikke i stand til at vinde. Det ville være stort at blive anfører. Jeg har været i klubben i 12 år og jeg er glad for at kunne repræsentere Barcelona over hele verden.

Riqui Puig
- Jeg nyder hvert øjeblik jeg får. 45 minutter på førsteholdet giver dig selvtillid og giver dig mulighed for at forbedre dit spil.

- Vi har haft en god tour selvom resultaterne ikke var gode. Men vi spillede godt og vi har nydt oplevelsen.

Paco Alcácer
- Jeg så virkelig frem til at spille efter min skade. Alle spillere ønsker at være en del af det og jeg var heldig at jeg kunne få nogle minutter.

- Mod Milan ville vi presse højt og dominere bolden for at kunne komme bag deres forsvar, men de stod virkelig langt tilbage og det var svært at finde plads bag dem.

Juan Miaranda
- Jeg vil takke Valverde og trænerteamet for at give mig minutter. Jeg vil altid huske denne oplevelse; at være rundt om verdens bedste spillere; at være her, væk hjemmefra, sammen med førsteholdet.
Læs også
- Officielt: Barca afviser at spille i USA
- Tebas: Kun Real Madrid afviser USA-kampe
- La Liga opgiver ikke USA-kampe
- Officielt: La Liga spilles ikke i USA
- FIFA diskuterer La Ligas USA-kampe på fredag


Ugens mest læste

Seneste nyheder