Annonce


Annonce

Annonce

La Liga vises ikke på TV - kun på ny tjeneste

La Liga - 6. august 2018
Så er der kommet et gennembrud i sagen om hvem der har skaffet sig rettigheder til at vise La Liga. Som nævnt i sidste uge, så havde ingen på daværende tidspunkt sikret sig rettighederne, men nu melder IMG i en pressemeddelelse, at der er kommet styr på det.

La Liga og Serie A kan i fremtiden ikke ses på de danske kanaler. I stedet har IMG sikret sig rettighederne til at streame kampene live igennem tjenesten Strive. Det koster 79,- kroner i måneden eller 499,- for ét år for at se begge ligaer direkte, skriver IMG.

- Dette er et virkelig spændende projekt for IMG og alle fodboldfans i Skandinavien. Serie A og La Liga er to af verdens mest populære ligaer i fodboldens verden. Med Lionel Messi i FC Barcelona og Cristiano Ronaldo i Juventus vil Strive vise to af planetens bedste spillere. Begge ligaer er særdeles populære i denne region også med tanke på deres mange spillere fra Sverige, Norge og Danmark”, siger Kristian Hysén, adm. direktør i IMG Nordic.La Liga og Serie A kan altså ikke ses i tv'et i den kommende sæson. Det skal ses på Strive, som er en ny tjeneste og som kan findes på www.strivesport.com/

Desuden bliver der ingen skandinaviske kommentatorer i indledningen af sæsonen. Det bliver engelsktalende kommentatorer - og studieværter. Tilbage i 2015 blev de første spillerunder af La Liga ikke sendt i tv'et på grund af manglende rettigheder. I stedet måtte fans i hele landet finde på alternativer indtil rettighederne blev sikret. I denne omgang kommer der dog slet ikke til at blive sendt spansk og italiensk fodbold i tv'et: Det skal udelukkende findes på Strive.

Man kan allerede nu oprette sig på www.strivesport.com. Udsendelserne starter, når de to ligaer går i gang om godt 10 dage. Man får som ny bruger en gratis periode på syv dage efter oprettelse, og herefter koster det 79 kr. per måned (uden binding) eller 499 kr. for et år. Man kan streame Strive via pc, bærbar computer, Ipad og mobiltelefon samt via iOS- og Android apps, herunder Chromecast og Apple TV. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga vises ikke på TV - kun på ny tjeneste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder