Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stolt Vidal: Jeg vil vinde alt med Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. august 2018


Stolt Vidal: Jeg vil vinde alt med Barca

Den chilienske midtbanestjerne, Arturo Vidal, er nu kørt i stilling som FC Barcelonas nye mand på holdkortet, og landsholdsspilleren gav, i samme ombæring, sit første interview til Barcas kanaler på de sociale medier.

Få minutter inden det obligatoriske lægetjek skulle finde sted, var den chilienske kriger meget entusiastisk og opsat på at tale med medierne om sin rolle i FC Barcelona.

Vidal havde endda svært ved at skjule sin begejstring og glæde ved at være kommet til en klub som FC Barcelona, hvor den tidligere Bayern-spiller vil gøre alt for at vinde trofæer med klubben.

Vidal som er Barcas fjerde indkøb i denne sæson, har betegnet skiftet som en drøm der er gået i opfyldelse.

- Jeg kan slet ikke vente. Glæder mig meget til starte træningen med mine nye holdkammerater, sagde den løbestærke midtbanemotor.

- Det betyder meget for mig at kunne trække i Barca-trøjen, og dermed starte nye eventyrer med store øjeblikke. Jeg vil vinde alt for at nå vores fælles målsætning.

- Jeg er kommet til klubben for at vinde alt med Barcelona, og jeg vil vise mit potentiale på banen, så ingen kan være i tvivl om min passion for trofæerne.

Vidals nye holdkammerater på Camp Nou var også samtaleemnet i interviewet - et emne som hovedpersonen selv var henrykt over at skulle sætte ord på.

- Jeg kan slet ikke vente til at skulle spille sammen med Messi, Luis Suarez, Busquets. De er allesammen nogle af verdens største spillere, slog Barcas nye signing fast.

- På banen kommer jeg med en offervilje og en stor passion for at angribe og forsvare. Jeg vil vise alle hvorfor Barca hentede mig og hjælpe holdet til succes, sagde Barcas nye mand på midtbanen.
Læs også
- Vidal: En startplads skal man gøre sig fortjent til
- Valverde buhet for at pille Vidal fra banen
- Vidal vil ikke bytte sin frisure for CL-trofæet
- Video: Vidal med den mystiske boks
- Vidal tog direkte til træning efter 15 timers flyvetur


Ugens mest læste

Seneste nyheder