Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mestre: Vi må ikke oplyse prisen på Arturo Vidal

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. august 2018


Mestre: Vi må ikke oplyse prisen på Arturo Vidal

Arturo Vidal er i dag blevet præsenteret som ny spiller i FC Barcelona. Han bestod uden problemer lægetjekket i morges og gjorde sig ellers klar til præsentation på Camp Nou, hvor der blev skudt en masse billeder.

Som en del af skiftet til klubben mødte han pressen for første gang og her var Barcelonas vicepræsident Jordi Mestre også til stede. Og han bekræftede, at Barcelona ikke må oplyse prisen på den chilenske midtbanespiller.

- Vidal har en masser erfaring fra topklubber som Juventus og Bayern München. En forrygende karriere, som jeg ønsker ham tillykke med. Jeg håber, at han kan fortsætte med det gode spil i Barcelona.

- Jeg kan ikke oplyse prisen fordi at Bayern ikke ønsker det. Men jeg kan fortælle, at hans frikøbsklausul er 300 millioner euro (2,2 milliarder danske kroner) fortalte Jordi Mestre i dag.

Det er altså Bayern München, som har bedt Barcelona om ikke at oplyse prisen og derfor skrev klubben det heller ikke i den første pressemeddelelse, hvor de bekræftede købet af Vidal. Det er op til klubberne selv at beslutte hvorvidt de ønsker at offentliggøre prisen. Både det tyske og spanske fodboldforbund kender til prisen som følge af reglementet, men det er frit for klubberne om de ønsker at offentliggøre prisen for offentligheden.
Læs også
- Interview i bilen med Arturo Vidal
- Video: Arturo Vidal træner med
- Livestream: Arturo Vidals præsentation
- Se billederne: Arturo Vidal er landet i Barcelona
- Officielt: Arturo Vidal præsenteres i morgen


Ugens mest læste

Seneste nyheder