Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Marca: Franskmænd kæmper om Minas signatur

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 7. august 2018


Marca: Franskmænd kæmper om Minas signatur

FC Barcelonas Yerry Mina ved endnu ikke om han er købt eller solgt, nu hvor flere europæiske storklubber jagter den colombianske landsholdsspiller - med franske Lyon som de mest ihærdige efter Minas underskrift.

Mina ved dog med sikkerhed at fremtiden skal findes udenfor Camp Nou og Barca i den kommende sæson, eftersom catalanerne jo allerede har overskredet grænsen for ikke-europæiske spillere i truppen - som derfor har efterladt Mina i kulden.

Og ifølge mediet Marca, presser den franske storklub, Lyon, Barca i håbet om at kunne få forhandlet en kontrakt på plads med den høje centerforsvarer.

- Yerry Mina er meget interesseret i Lyon, og vi er sikre på at han snart er en del af vores trup, som jo også skal spille Champions League, sagde franskmændenes præsident, Jean Michel Aulas, til de sociale medier.

Også Manchester United og Everton har flere gange været inde i billedet omkring netop Minas fremtid, selvom det ikke er blevet bekræftet af hverken catalanerne eller englænderne.

Det engelske transfermarked lukker allerede på torsdag - derfor forventes det at Mina får sin fremtid på plads inden da.
Læs også
- Messi-dominans: Ballon d'Or-afstemning slettet
- Umtiti, Piqué, Alba og Mina blandt finalisterne
- Afslørning: Sådan fungerer Minas tilbagekøbsklausul
- Medie: Mina og Gomes har bestået lægetjek
- Officielt: Yerry Mina skifter til Everton


Ugens mest læste

Seneste nyheder