Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Pogba enig med Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. august 2018


Breaking: Pogba enig med Barca

FC Barcelona er angiveligt nået til enighed med den franske landsholdsstjerne, Paul Pogba, som er på kontrakt hos den engelske storklub, Manchester United - dog diskuterer klubberne stadig prisen for franskmanden.

La Liga-mestrene har for nyligt fået en engelsk afvisning som lød på ca. 400 mio. kr. plus Yerry Mina og Andre Gomes, som skulle indgå i den store byttehandel fra catalanernes side.

Hvis United vælger at acceptere et større bud fra Barca, berettes det at Pogba vil kunne se frem til en årsløn på små 180 mio. kr - en kontrakt som vil gælde de kommende fem år med FC Barcelona, ifølge det engelske medie Mirror samt spanske Mundo Deportivo.

Selvom transfervinduet lukker i England torsdag aften, haster det ikke for Barca at hente den tidligere Juventus-stjerne, da Barca-ledelsen har indtil slutningen af måneden før vinduet lukker i Spanien.

Pogba vendte tilbage til United i 2016, efter et succesfuldt ophold i italienske Juventus.

Dog har samarbejdet mellem Uniteds træner, Jose Mourinho og Pogba selv, været en blandet affære ifølge flere medier - noget som jo har resulteret i flere svingende præstationer fra franskmanden på englændernes midtbane.
Læs også
- Bror: Kun tre klubber kan forbedre Pogba
- Pogba til United: Jeg vil til Barcelona
- Video: Iskold luft mellem Pogba og Mourinho
- Medie: Pogba dropper Barca, vil til Juventus
- Pogba: Barca-snak er kun rygter


Ugens mest læste

Seneste nyheder