Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

1 milliard: Kæmpe bud på Ivan Rakitic!

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. august 2018


1 milliard: Kæmpe bud på Ivan Rakitic!

Ivan Rakitic er netop hjemvendt fra sin sommerferie og har knap nok trænet med før to franske klubber er begyndt at røre på sig. Paris Saint-Germain og Monaco er begge interesseret i Ivan Rakitics arbejde - og der skulle allerede være budt.

Ivan Rakitic koster næsten 1 milliarder kroner at købe fri hvilket både PSG og Monaco har råd til at spendere. Sidstnævnte er yderst interesseret i kroaten, da de blev udstillet i den franske Supercup mod PSG og slet, slet ikke har niveau til at kæmpe med sin franske rival. PSG udklasserede fuldstændig Monaco - selv uden at have flere stjerner med.

PSG søger efter skridtet, som kan tage dem endnu længere i Champions League. I de hjemlige turneringer har de ingen problemer, men i Europa ønsker de at komme tættere på Champions League-trofæet og det skal Ivan Rakitic hjælpe dem med.

Rakitic har aldrig lagt skjul på, at han elsker at bo i Barcelona og spille for FC Barcelona. Hvis PSG vælger at indløse hans frikøbsklausul, så kan Barcelona intet stille op - men det kræver, at Rakitic selv er klar til at skifte klub hvilket ikke virker realistisk lige nu.

Det kan dog være realistisk hvis Rakitic er klar over, at Barcelona henter Paul Pogba. Det vil højst sandsynligt sende Rakitic på bænken noget oftere - men i øjeblikket er det ikke til at vide, hvad status er.
Læs også
- Fem topklubber er interesseret i Ivan Rakitic
- Coutinho og Rakitic hagles ned efter en sløv indsats
- Avis: Rakitic nærmer sig Inter
- Agent: Rakitic forlader ikke Spanien
- Rakitic: Jeg gav præsidenten en påmindelse


Ugens mest læste

Seneste nyheder