Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sevilla: Vi indgiver en klage

Spansk Supercup: Af BarcelonaFC.dk - 12. august 2018


Sevilla: Vi indgiver en klage

Sevilla har på intet tidspunkt lagt skjul på, at de er ekstremt utilfredse med at den spanske Supercup skal spilles i udlandet og over én kamp fremfor to. Både andaluserne og catalanerne mister en masse penge på grund af det spanske fodboldforbunds setup og Sevilla har da heller ikke tænkt sig at stoppe før finalen er fløjtet af sent i aften.

Normalt må et hold kun have tre ikke-EU spillere i sin trup til Supercuppen og som bekendt har der været en del tale om dette hos FC Barcelona på grund af deres indkøb af Malcom, Arthur og Vidal. Derfor var det yderst overraskende for Sevilla - og alle andre - at det spanske fodboldforbund ud af det blå ændrede reglerne.

Således bekræftede forbundet 24 timer før kick off, at man må have så mange ikke-EU spillere med i truppen til finalen, som man ønsker det. Sevilla ser det som en hjælp til Barcelona og har offentligt været ude med frustration over valget. Noget, som man absolut også forstår.

- Sevilla er overrasket over RFEF's udmelding 24 timer før Supercuppen. Forbundet melder, at man må have så mange ikke-EU spillere med, som ønsket, selvom de i deres egen note for sæsonen 18/19 slår fast, at kun tre ikke-EU spillere er lovligt, uden undtagelse, skriver Sevilla og følger op:

- Klubbens juridiske afdeling vil studere sagen og hvis Barcelona annoncerer et hold med flere end tre ikke-EU spillere, så vil det være grund til at skulle indgive en klage.

Sevilla er i sin fulde ret til at udvise frustration og irritation på det spanske fodboldforbund, da de pludselig sender en spansk finale til Marokko og minimerer klubbernes indtægt og samtidig tillader flere end tre ikke-EU spillere i truppen selvom deres egne regler lyder på maks tre spillere.

Barcelona har med Arthur, Malcom, Marlon og Vidal fire ikke-EU spillere med. Coutinho har ifølge flere medier fået sit portugisiske pas mens Messi og Suárez længe har været europære igennem deres pas.
Læs også
- Video: Messi viste Supercuppen frem
- Supercup-optakt: Sevilla-FC Barcelona
- Video: Messis Supercup-mål mod Sevilla
- Officielt: VAR bliver sat i brug i Supercupfinalen
- TV3 Sport viser Supercup-finalen på søndag


Ugens mest læste

Seneste nyheder