Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Supercup-optakt: Sevilla-FC Barcelona

Spansk Supercup: Af BarcelonaFC.dk - 12. august 2018


Supercup-optakt: Sevilla-FC Barcelona

Sæsonens første officielle fodboldkamp står for døren og det er samtidig sæsonens første titel som kan komme i hus for enten Sevilla eller FC Barcelona. Det sker i aften i Tanger i Marokko, hvor den spanske Supercup afvikles.

Supercuppens finalister består af liga- og pokalvinderne, men da Barcelona hentede begge trofæer, møder de i stedet taberen af pokalfinalen - altså Sevilla. De to mandskaber er netop nu på vej til Marokko, hvor kampen noget utraditionelt spilles.

Sevilla kommer ind til kampen med rigtige fine resultater fra deres deltagelse i International Champions Cup og desuden var de ude i en vigtig kamp for bare tre dage siden, da de mødte Zalgris i Europa League-kvalifikationen. Her vandt de 1-0 på hjemmebane. Forinden den kamp spillede de 0-0 med Inter, slog Extremadura 2-1, spillede 0-0 med Arsenal og den 2. august slog de Ujpest 3-1. Dermed har de scoret seks gange i deres seneste fem kampe.

Barcelona tilgang til kampen har været noget anderledes. De har kun spillet tre venskabskampe siden sommerferien og her blev det til en uafgjort mod Tottenham og efterfølgende sejr fra pletten, et 4-2-nederlag til AS Roma og et nederlag på 1-0 til AC Milan. Til disse kampe havde Valverde dog ikke alle sine spillere til rådighed, så det bliver et fuldstændig anderledes mandskab man får at se i aften.

For nogle dage siden kom det frem, at La Liga fremover skal streames online gennem en ny tjeneste, Strive Sports, men heldigvis kan man lige nå at få aftenens opgør med på tv'et, da TV3 Sport viser opgøret direkte. Det sker klokken 22.00 - man kan også streame kampen direkte på Viaplay ved at trykke her.

Seneste indbyrdes kampe
Sevilla har kun vundet én ud af de seneste 10 kampe mod FC Barcelona. Catalanerne har hentet hele otte sejre mens den famøse kamp på Sanchez Pizjuan i slutningen af marts står noteret for eneste uafgjorte. Her var Barcelona bagud 2-0, men på to mål på to minutter af Suárez og Messi i 88. og 89. minut sikrede man sig ét ligapoint.

I de seneste 10 kampe har FC Barcelona scoret 24 mål mod Sevilla. Andaluserne har kun scoret syv gange. Af de 10 kampe er det primært pokalfinalen, som trækker overskrifter: Andrés Iniesta fik sagt farvel med en brandkamp og et flot mål mens FC Barcelona spillede Sevilla fuldstændig ud af banen og vandt voldsomme 5-0 efter 3-0 ved pausen.

Odds på kampen (kan ændre sig)
Barcelona-sejr: odds 1,44
Sevilla-sejr: odds 6,00
Messi som første målscorer: odds 3,50
Messi scorer når som helst: odds 1,4
Over 2,5 mål: odds 1,44
Begge hold scorer: odds 1,57
Begge hold scorer i første halvleg: odds 3,75
Få 100% bonus på op til 1.000,- kr. her
Læs også
- Video: Messi viste Supercuppen frem
- Video: Messis Supercup-mål mod Sevilla
- Officielt: VAR bliver sat i brug i Supercupfinalen
- TV3 Sport viser Supercup-finalen på søndag
- Officielt: Supercuppen spilles i Marokko!


Ugens mest læste

Seneste nyheder