Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde roser Dembele efter super-scoring

Spansk Supercup: Af Sajad Koftan - 13. august 2018


Valverde roser Dembele efter super-scoring

FC Barcelonas cheftræner var meget imponeret af sin unge franske kronjuvel, Ousmane Dembeles, præstation mod Sevilla specielt efter pragtmålet af Dembele, som jo gjorde den tidligere Dortmund-spiller til matchvinder for catalanerne.

12 minutter før tid sendte Dembele et missil mod Sevillas mål - nærmest i en slags modreaktion overpå den seneste tids rygter og spekulationer omkring den franske landsholdsspillers fremtid.
Byen, Tangier, rystede nærmest af forbløffelse da netmaskerne blafrede - et brag af et mål fra, den til tider, udskældte angriber.

- Måske havde Dembele brug for sådan en kamp. Det er spørgsmålet, sagde Barcas træner, Ernesto Valverde, til spørgsmålet om Dembeles selvtillid og motivation fremadrettet.

- Dembele er en spiller som vi har høje forventninger til, også for fremtiden. Hans kvaliteter er åbenlyse, som man også så kampen igennem.

- Han bliver kun bedre og bedre, slog træneren fast, inden han fortsatte sin analyse af Barcas præstation som helhed.

- Vi er meget tilfredse, da vi jo var oppe imod en stærk modstander meget tidligt i sæsonen. Vi vidste at omstændighederne ville blive svære for os, da vi kom bagud tidligt i kampen.

- Men et comeback efter pausen var præcis det vi satsede på. Mange af vores spillere har været på ferie, indtil for få dage siden, forsikrede træneren.

- Vi bliver kun bedre for hver dag. Det var en god kamp, hvor vi også skabte masser af chancer. Sådan en kamp booster selvtilliden, hvor det altid er vigtigt at starte sæsonen positivt.
Læs også
- Dembélé første mand til at score i alle turneringer
- PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog
- Messi: Dembélé kan blive en af de bedste
- Dembélés spillemæssige opblomstring i Barca
- Dembélé må ikke slukke sin mobiltelefon


Ugens mest læste

Seneste nyheder