Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Marlon er tæt på Schalke 04

Transfermarked - 13. august 2018




Marlon var klar til at pakke sin kuffert og skifte til Newcastle inden det engelske transfervindue lukkede for indkøb, men han kunne ikke få sin arbejdstilladelse på plads og derfor blev skiftet til Premier League-mandskabet ikke til noget.

Han arbejder stadig under beskeden fra klubben om, at han skal ud og finde sig en ny arbejdsgiver og han var da heller ikke med på banen eller bænken i aftes, da FC Barcelona besejrede Sevilla i den spanske Super Cup.

Schalke 04 har solgt Kehrer og nu melder Sport og RAC1, at tyskerne er klar til at hente Marlon som erstatning for 15 millioner euro. Hvis Barcelona formår at sælge Marlon, som det forventes meget snart, så går man i plus i forhold til transferbudgettet - i forhold til solgt og købt.

Det stemmer overens med både præsidentens og trænerens udmelding om, at intet er lukket endnu og at der sagtens kan komme en ny spiller ind hvis muligheden byder sig. På intet tidspunkt har Barcelona endegyldigt lukket transfervinduet og med tre og en halv uge tilbage er der god grund til at tro på, at klubben henter endnu en spiller ind.

Marlon Santos er 22 år og var i sidste sæson udlejet til Nice. Det var han egentlig på to to-årig kontrakt, men parterne valgte at ophæve aftalen og i stedet rejste han tilbage til Barcelona, hvor han blandt andet deltog på USA-touren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Marlon er tæt på Schalke 04

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder