Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Willian: Trænerskifte forhindrede Barca-skifte

Transfermarked: Af Emil Mozart Hansen - 14. august 2018Willian: Trænerskifte forhindrede Barca-skifte

Den brasilianske kantspiller Willian er gennem sommerens transfervindue blevet kædet sammen med et skifte til den catalanske storklub FC Barcelona. Flere pålidelige medier har skrevet, at både FC Barcelona og Willian ville have en aftale på plads. 30-årige Willian har været utilfreds hos Chelsea gennem en længere periode.

Problemet har eftersigende været forholdet mellem Willian og Chelseas nu tidligere træner, Antonio Conte. De havde angiveligt et anspændt forhold til hinanden. Derfor var Willian klar til at sætte kursen mod Barcelona og Camp Nou. Chelsea valgte dog at fyre den italienske træner tidligere på sommeren, og det har givet nyt håb for Willian i Chelsea.

Til pressen forud for Chelsea søndagskamp mod Huddersfield i Premier League forklarede Willian, at hvis ikke Chelsea havde fyret Antonio Conte, så var han skiftet til en anden klub.

- Hvis Conte stadig var træner, så var jeg her ikke på nuværende tidspunkt. Det kan jeg garantere jer for. Vi har dog skiftet ud på trænerposten, og det har givet mig nyt håb. Nu er jeg her, og jeg vil fokusere på at give mig fuldt ud for Chelsea. Jeg forlader kun klubben, hvis Chelsea vil af med mig, sagde Willian til pressen inden kampen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder