Barca slog sikkert Boca Juniors: 3-0

Nyheder - 15. august 2018

FC Barcelona kom aldrig i problemer, da de onsdag aften havde inviteret Boca Juniors til træningskamp på Camp Nou i den årlige Gamper-kamp. Malcom åbnede festen med sit mål efter godt 20 minutter mens også Messi og Rafinha kom på tavlen.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Miranda, Vidal, Rakitic, Coutinho, Malcom, Munir og Messi

- 1-0 18' - Malcom
- 2-0 39' - Messi
- 3-0 67' - Rafinha

9'
- Messi tager en flot solotur, men bliver nedlagt på kanten af feltet. Frispark i en god position, som han dog skyder i muren.

15'
- Barcelona dominerer klart og alle spillere bevæger sig rigtig godt, men Boca står dybt og tillader ikke meget plads bag sig.

17'
- Voldsom tur af Coutinho! Han kører forbi én mand, sender bolden mellem benene på en anden og trækker forbi nummer tre før han kanonerer kuglen afsted, men keeperen får lappen på og skubber bolden til hjørnespark.

18 - MÅL!!
- Så kom målet til 1-0! Messi sender en stille og rolig bold ud til venstre, hvor Malcom befinder sig. Han tager bolden til sig og tager et hurtigt træk forbi sin mand før han fladt sender et projektil i nettet til 1-0. Hans jubelscene - til trods for en venskabelig kamp - viser, hvor meget dét mål betød for ham.

31'
- To hjørnespark på to minutter til Boca, som begge udmøntede sig i store chancer. Barcelona har slet ikke styr på markeringerne.

38'
- Coutinho med sit signaturspark fra distancen, men sigtekornet er ikke indstillet - bolden lander på 17. række.

39' - MÅL!!
- Så står der 2-0! Messi får heldigt bolden med ind i feltet og da han kommer foran keeperen vipper han den køligt over ham og i mål til 2-0.

40'
- Der skulle have stået 3-0. Munir kæmper godt og stjæler bolden fra Bocas sidste mand. Han er alene med målmanden, men skyder lige på.

45'
- To KÆMPE chancer til Boca! De erobrer i Barcelonas venstre side og Cano sætter fart. Han går hele vejen og sender bolden forbi Ter Stegen, men stolpen redder. Returen hopper ud til en fri Nandez på kanten af feltet. Han tager et træk og trykker af, men Umtiti redder inde på stregen.

46' - ind-/udskiftning
Cillessen, N.Semedo, Arthur, Rafinha, Lenglet, Paco Alcácer, Vermaelen og Riqui Puig kommer ind.
Ter Stegen, Piqué, I.Rakitic, Coutinho, Messi, S.Roberto, Vidal og Umtiti går ud.

56'
- CILLESSEN! Sublim redning af hollænderen. Izquierdoz er fuldstændig alene igennem og har tid til husmandsfinter, men Cillessen kommer ned og redder med foden.

64' - ind-/udskiftning
- Munir, Malcom og Miranda går ud. Suárez, Dembélé og Busquets kommer ind.

64'
- Indskiftningerne betyder, at Semedo, Busquets, Lenglet og Vermaelen udgør bagkæden. Puig, Arthur og Rafinha styrer midtbanen.

67' - MÅL!!
- Forrygende mål af Rafinha, som modtager bolden inde i feltet af Suárez. Han tager den med med brystet, lader kuglen ramme jorden og vipper den over keeperen og prikker den videre ind.

71'
- Tæt på 4-0! Keeperen får dog lige prikket Rafinhas aflevering før Paco kan heade den ind.

73'
- Tæt på af Suárez, som opsnapper en løs bold på kanten af feltet. Han forsøger at vippe den over keeperen, men bolden lander i nettet over målet.

85'
- Tæt på 4-0 igen! Dembélé med et hjørnespark, som Vermaelen får headet godt mod mål, men keeperen disker op med en fremragende redning.

86'
- Fremragende fodbold! Dembélé finder Semedo. Semedo spiller bolden tilbage, men Dembélé hopper over den og lader den rulle videre til Suárez, som finder en fri Puig. Han forsøger med et skævt vip forbi keeperen - hvilket lykkedes, men bolden sniger sig forbi målet.

90' - ANNULLERET MÅL
- Dembélé med en fiks aflevering til Suárez, som finder Paco. Han scorer stensikkert, men korrekt annulleret for offside på Suárez.

- Ingen slinger i valsen. Barcelona klarede nemt Boca i den sidste træningskamp før det for alvor går løs. I weekenden gælder det første ligakamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder