Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Henrykt Malcom: Jeg er tabt for ord

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. august 2018


Henrykt Malcom: Jeg er tabt for ord

FC Barcelonas nyeste brasilianer på Camp Nou, Malcom, var nærmest i esktase efter at have spillet sammen med Lionel Messi, i søndagens venskabskamp mod Boca Juniors, for første gang på Camp Nou - endda krydret med en scoring fra den tidliger Bordeaux-spiller.

Både Malcom og Messi kom på scoringstavlen, da La Liga-mestrene fik blæst argentinerne ud af den spanske østkyst med en 3-0 sejr - som dermed betød at catalanerne fik føjet endnu et Joan Gamper-trofæ til samlingen.

Scoringen fra Malcom faldt efter knap tyve minutter af kampen, da angriberen sparkede fladt i det lange hjørne, til stor jubel for Camp Nous Barca-fans.

Efter kampen reflekterede Malcom over sin debut og samarbejdet med Lionel Messi - med følgende kommentarer til mediet, Goal,

- Jeg har ingen ord til at beskrive min begejstring for Messi. Jeg kan ikke udtrykke min glæde nok.

- Messi er verdens bedste. Det gør mig virkelig glad at være på hold med ham, specielt fordi han jo satte mig i fokus så jeg kunne score, sagde brasilianeren med et stort smil på læben.

- Jeg er så begejstret for at være her. Bare at være på dette pragtfulde stadion med så mange fans, er en oplevelse i sig selv.

- Jeg har taget min familie med til kampen, og så scorer jeg mit første mål i min debutkamp på Camp Nou. Det er en drøm som går i opfyldelse, fortsatte målscoreren.

- Selvom det var en venskabskamp, så er jeg stadig lettet og glad for min gode start. Det betyder meget at få scoret.

Barca tager imod Alaves på lørdag i ligaens første kamp.

- Vi er spændte og glæder os til vores første ligakamp. Vi har store spillere på holdet, som alle har taget imod mig med åbne arme. Jeg håber at score mange flere mål for Barca, sluttede en yderst begejstret Malcom af.
Læs også
- Video: Hjemme hos familien Malcom
- Malcom: Vi tager til Bernabeu med selvtillid
- Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian
- Lazio overvejer at leje Malcom
- Stem: Skal Barca sælge Malcom?


Ugens mest læste

Seneste nyheder